by on July 24, 2021
105 views


billiga fotbollströjor
http://bob.bdsargentina.com/

http://click.seshirtsonline.com/
 

efter att han hade bitit

 


Barcelona har sett Suarez lysaKöpa Fotbollströjor, Fotbollströjor Barn
 

de katalanska jättarna fick trycka namn på fotbollströjor scudetto till juventus

 

Barcelona har sett Suarez lysa ända sedan han kom från Liverpool 2014, strax efter att han hade bitit Giorgio Chiellini vid VM i Brasilien.

De katalanska jättarna fick vänta med att se framspelaren i aktion men han visade sig vara värt tiden och ansträngningen och drev dem till diskanten under Luis Enrique under sin första säsong som ansvarade.

Suarez har blivit Barcelonas näst högsta målskytt genom tiderna sedan dess, med endast Lionel Messi som hittar nätet mer köpa fotbollströjor.

Men han är nu beredd på att lämna klubben. Koeman vill att klubben ska hitta ett sätt som ömsesidigt behagligt kan riva upp sitt kontrakt för att frigöra pengar till nyrekryteringar

maglia inter 2021.

Länkar till spelaren har pågått under en längre tid, med Ernesto Valverde som öronmärker argentinern som ett mål under sin tid på klubben fotbollströjor barn.

Rapporten säger att Koeman varnades av hierarkin i Barcelona det enda sättet för Martinez att komma fram om de fick Suarez av lönekostnaden.

Och de är nu hoppfulla att nå en överenskommelse med både Inter och Martinez när de vill förbättra sin attack koszulka Monaco.

Inter-stjärnan sägs känna att en flytt till Nou Camp är 'närmare än någonsin' och verkar upphetsad av utsikten att flytta till Barcelona och spela tillsammans med landsmannen Lionel Messi.

La Liga-jättarna förhandlar om Suarezs gratis överföring och vill ge honom den 'bästa möjliga utgången' som belöning för alla hans år av lojal tjänst.

Under tiden som talade tidigare på året, uppmanade Martinez gamla tränare Diego Cocca honom att försegla ett drag till Barcelona för att förbättra sin utveckling.

Martinez gjorde 14 mål från 35 Serie A-matcher när Inter knappt missade Scudetto till Juventus.

 

Posted in: Sports
Be the first person to like this.